Hoe leuk is het om zelf aan de slag te gaan! Er zijn atelierlessen voor volwassenen, diverse maandelijkse lessen voor kinderen in verschillende leeftijden en zelfs voor volwassenen én (hun) kinderen. De groepjes zijn gezellig en klein, met veel ruimte voor individuele begeleiding.

Open Atelier (volw.) – 2024/2025

Tekende je altijd graag maar komt het er tegenwoordig niet (meer) van? Of zou je graag willen beginnen maar weet je niet zo goed hoe? Wil je op een laagdrempelige manier wat technieken leren? In het Open Atelier kan het allemaal.

In een klein groepje komen we iedere twee weken op woensdagochtend bij elkaar (muv. de schoolvakanties) en werken we met uiteenlopende materialen aan onze eigen tekeningen. Door de individuele benadering is het Open Atelier geschikt voor beginners én gevorderden.

Dit is een doorlopend Open Atelier, je kunt op ieder moment instappen.

Ouder&Kind-Atelier – 2024/2025

Houdt jouw dochter, zoon, kleinkind, neefje of nichtje net zoveel van tekenen als jij? Lijkt het je leuk om sámen iets creatiefs te doen? Kom dan gezellig samen tekenen (of schilderen) in het Ouder&Kind-Atelier!

In een klein groepje komen we iedere maand een vrijdagmiddag bij elkaar en werken met uiteenlopende materialen aan onze eigen tekeningen. Door de individuele benadering is het Ouder&Kind-Atelier geschikt voor beginners én gevorderden.

Dit is een doorlopend Ouder&Kind-Atelier, je kunt op ieder moment instappen.

Tieneratelier (12+) – 2024/2025

Vind jij tekenen het leukste wat er is? Wil je hier graag serieus verder mee aan de slag en leren hoe je jouw favoriete onderwerp tekent, hoe je een tekening opbouwt, of hoe je nog realistischer kunt tekenen? Dan is het Tieneratelier iets voor jou!

Iedere maand komen we een zaterdagmiddag bij elkaar om samen te tekenen. In een klein groepje, zodat je nog meer tips en trucs krijgt en je écht stappen maakt in je tekenkunst. En omdat dat natuurlijk het allerleukste is, kies je zelf de onderwerpen die je tekent en de materialen die je gebruikt.

Dit is een doorlopend Tieneratelier, door de opzet van de lessen kun je op ieder moment instappen.

Kinderatelier Gevorderd (10+) – 2024/2025

Vind jij tekenen het leukste wat er is en ben je toe aan iets meer dan een gezamenlijke tekening in de les? Wil je meer zélf bepalen wat je tekent en met welke materialen? Dan is het Kinderatelier Gevorderd iets voor jou!

Iedere maand komen we een vrijdagmiddag bij elkaar om samen te tekenen. In een klein groepje, zodat je nog meer tips en trucs krijgt en je écht stappen maakt in je tekenkunst. Het grote verschil met het ‘gewone’ Kinderatelier, is dat je zélf je onderwerp en je materialen kiest. En je dus niet aan een onderwerp van de maand hoeft te houden.

Dit is een doorlopend Kinderatelier Gevorderd, door de opzet van de lessen kun je op ieder moment instappen.

Kinderatelier (8+) – 2024/2025

Iedere maand een middag gezellig samen tekenen, dat is wat we in het Kinderatelier doen. In een klein groepje, zodat je nog meer tips en trucs krijgt en je écht stappen maakt in je tekenkunst.

Per les maken we met elkaar een complete tekening. Ik neem je mee in verschillende onderwerpen, technieken en materialen en laat je stap voor stap zien hoe je zoiets aanpakt en waar je op moet letten. De onderwerpen zijn gevarieerd en we kiezen regelmatig andere materialen, waardoor je met allerlei verschillende aspecten van tekenen en schilderen kennismaakt.

Dit is een doorlopend Kinderatelier, je kunt op ieder moment instappen.

Scroll naar boven